Βιβλία - Χαρτικά - Φωτοτυπίες - Είδη Δώρων

Δελτία αγοράς βιβλίων

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο προσπαθεί να φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο τον κόσμο του βιβλίου, συμβάλλοντας περαιτέρω στην πνευματική ανέλιξη και καλλιέργειά του.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσφορά Πολυτέκνων

Το βιβλιοπωλείο μας θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια διάδοσης του βιβλίου, παρέχει στις πολύτεκνες οικογένειες ΕΚΠΤΩΣΗ 10%.

Ρολόι - Ημερολόγιο

Ulti Clocks content
Δελτία αγοράς βιβλίων

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο η Διοίκηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας,όσο και η Διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο άσκησης πολιτιστικής πολιτικής,να φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο τον κόσμο του βιβλίου, συμβάλλοντας περαιτέρω στην πνευματική ανέλιξη και καλλιέργειά του.

Μία παροχή μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.Μία προσπάθεια που αποσκοπεί στη χάραξη πολιτιστικής πολιτικής στο θέμα του βιβλίου.

Βασική επιδίωξη, μέσα στη χρονιά, είναι πανελλαδικά, δικαιούχοι των παροχών της τόσο της Εργατικής Εστίας όσο και της Αγροτικής Εστίας κάθε ηλικίας και επαγγέλματος, να διαβάσουν τουλάχιστον ένα βιβλίο. Βιβλία κοινωνικού, λογοτεχνικού, επιμορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου,παιδικής λογοτεχνίας κλπ,επιλέγουν και προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι από τα συμβεβλημένα με τον Οργανισμό βιβλιοπωλεία.

Άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ένας πολιτισμένος λαός διακρίνεται από τον αριθμό των βιβλίων που κυκλοφορούν στη χώρα του, μία προοδευμένη οικογένεια από την βιβλιοθήκη που έχει, ένας καλλιεργημένος άνθρωπος από τα βιβλία που διάβασε.

Το βιβλιοπωλείο μας θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια διάδοσης του βιβλίου,συμμετέχει και στα δύο προγράμματα και παρέχει στους φέροντες τα κουπόνια ΕΚΠΤΩΣΗ 10%.

 

Διάβασε με

Καιρός

Εορτολόγιο