Βιβλία - Χαρτικά - Φωτοτυπίες - Είδη Δώρων

Δελτία αγοράς βιβλίων

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο προσπαθεί να φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο τον κόσμο του βιβλίου, συμβάλλοντας περαιτέρω στην πνευματική ανέλιξη και καλλιέργειά του.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσφορά Πολυτέκνων

Το βιβλιοπωλείο μας θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια διάδοσης του βιβλίου, παρέχει στις πολύτεκνες οικογένειες ΕΚΠΤΩΣΗ 10%.

Ρολόι - Ημερολόγιο

Ulti Clocks content
Προφίλ

Το 2002 το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι" έκανε δειλά-δειλά την εμφάνιση του στο μαγικό κόσμο των βιβλίων, των χαρτικών και σχολικών ειδών καθώς επίσης και των δώρων. Θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό χώρο έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, της τοπικής κοινωνίας, και όχι μόνο!

Σήμερα, μετά από χρόνια προσπαθειών ενισχύουμε όσο γίνεται καλύτερα το βιβλιοπωλείο μας με τον ίδιο ζήλο και μεράκι  όπως στην αρχή, με στόχο την εξέλιξη της επιχείρησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Με την προσωπική επαφή αφιερώνουμε ιδιαίτερο χρόνο και προσοχή στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα ύπαρξης του, που έχει καταφέρει να αποκτήσει μόνιμους και σταθερούς πελάτες.

Εδώ βρίσκονται συγκεντρωμένα και σε πολύ ελκυστικές τιμές σχολικά είδη, τετράδια, σχολικά βοηθήματα, λογοτεχνικά βιβλία, ξενόγλωσσα βιβλία, τσάντες, επιτραπέζια παιχνίδια και πάζλ, γραφική ύλη, μελάνια εκτυπωτών, είδη γραφείου, είδη δώρων, λούτρινα παιχνίδια, κορνίζες, ρολόγια εποχιακά είδη και άλλα πολλά.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail για να ενημερωθείτε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Πολυτεχνείου 31 (δίπλα από το Δημοτικό σχολείο) στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Σας περιμένουμε..
 

Διάβασε με

Καιρός

Εορτολόγιο